Onderhoud & reparatie

AMCARS is uw autogarage in Uithoorn, bij ons kunt u met elke auto terecht. Ook de recentste types met hun innovatieve techniek. Wij als jong en dynamisch team blijven namelijk altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bent u op zoek naar nieuwe remschijven, merkt u een onbalans in de wegligging tijdens het rijden, of werkt de ruitenwisser niet? In alle gevallen kunt u terecht bij AMCARS, uw autogarage in Uithoorn.

Onderhoud aan een auto schiet er regelmatig bij in. U herkent vast het storingslampje dat dan weer net even wat langer brand dan waarschijnlijk goed is. Geen zorgen, wij begrijpen dat de auto belangrijk is, maar dat er ook tal van andere aspecten meewegen wanneer het gaat om reparaties en onderhoud. Daarom richt AMCARS als de autogarage in Uithoorn zich op uitmuntende kwaliteit, tegen eerlijke en transparante prijzen, met daarbij service altijd hoog in het vaandel.

Kleine onderhoudsbeurt

Bij een kleine onderhoudsbeurt wordt uw olie en het filter vervangen. Echter gaan wij verder dan dat: zo controleren wij uw auto naast het vervangen van de olie en filter op nog 30 andere cruciale punten.
U kunt hierbij denken aan: verlichting, banden, remmen, accu, brandstof systeem en eventuele storingen die uw auto vertoont. Na de controle worden ook alle overige vloeistoffen van de auto op peil gebracht.
Wij gebruiken altijd de voorgeschreven soort olie in combinatie met een A-merk filter.
Bij AMCARS wordt uw auto vakkundig onderhouden, met een altijd scherpe prijs.

Een kleine onderhoudsbeurt voeren wij al uit vanaf €89,- all-in.

Grote onderhoudsbeurt

Ook bij de grote onderhoudsbeurt besteed AMCARS extra aandacht aan uw auto.
Zo worden tijdens deze beurt de olie, oliefilter, luchtfilter, interieurfilter en bougies vervangen. Vervolgens wordt de auto op bijna 80 cruciale punten gecontroleerd.
Na de controle worden alle overige vloeistoffen weer op peil gebracht (en waar nodig vervangen).
Wij gebruiken altijd de voorgeschreven soort olie in combinatie met een A-merk filter en/of aangeraden onderdelen.

Een grote onderhoudsbeurt voeren wij al uit vanaf €149,- all-in.

Neem contact met ons op voor vragen of het maken van een afspraak, u kunt dit doen door ons te bellen op 0297-202549 of een WhatsApp te sturen naar 06-25349744.