Airco reinigen

Onaangename geurtjes in uw auto wijzen vaak op de aanwezigheid van bacteriën die zich in het luchtsysteem hebben genesteld. Dit zorgt niet alleen voor een muf ruikende auto, maar ook voor schade aan uw gezondheid. Niezen en hoesten zijn niet altijd het gevolg van een verkeerd ingestelde klimaatregeling, maar veel vaker van de aanwezigheid van bacteriën in het luchtsysteem.

AMCARS biedt de oplossing voor dit probleem, namelijk een professionele ozonbehandeling voor het interieur van uw auto. Waar andere methodes de geur slechts maskeren, pakt onze methode het probleem bij de wortel aan. Doordat ozon een gas is, wordt elke ruimte in het interieur behandeld. Ook reinigt dit systeem de luchtkanalen van uw auto, zodat ook deze bacteriën totaal verdreven worden.

Bij de geurbehandeling wordt een ozongenerator in uw auto geplaatst. Deze produceert het ozongas, die zich in de hele auto verspreidt. De auto ruikt na onze ozonbehandeling 100% neutraal en alle bacteriën zijn vernietigd. Zelfs typische hondengeurtjes en rookluchtjes zijn dan verdwenen. Laat vandaag uw auto weer fris en neutraal ruiken en bescherm uzelf en uw gezin tegen de bacteriën die zich in uw auto hebben genesteld.

Kosten van een ozon behandeling zijn: €40,- all-in

Neem contact met ons op voor vragen of het maken van een afspraak, u kunt dit doen door ons te bellen op 0297-202549 of een WhatsApp te sturen naar 06-25349744.