Uw Autogarage in Uithoorn

AMCARS is uw vertrouwde autogarage op het gebied van reparatie en onderhoud in Uithoorn en omgeving. Niet alleen voor uw nieuwe occasion, maar ook voor het onderhoud van uw huidige of nieuwe auto. Wij bieden al enkele jaren service en onderhoud aan klanten uit Uithoorn, Amstelveen, Aalsmeer en Mijdrecht.

Wij zijn daarbij een merkonafhankelijke autogarage en kunnen service verlenen voor elke personenwagen, zowel diesel, benzine-als hybridewagens. Bij ons kunt u terecht voor onder andere: banden, remmen, olie, airco en alle kleine en grote onderhoudsbeurten of reparaties.

AMCARS is een dynamische autogarage: wij gaan altijd mee met de nieuwste ontwikkelingen. Dit stelt ons in staat om zoveel mogelijk de juiste diagnoses te stellen, resulterende in correct onderhoud. En daarmee bieden wij u in onze ogen de beste service.

Bij dit alles hanteren wij zeer scherpe prijzen. Door te klikken op de onderstaande categorieën krijgt u meer informatie. Wilt u een offerte? Klik dan ook hieronder op pictogram ‘offerte’ en vul uw gegevens in. Wij zullen u zo snel mogelijk voorzien van een passende en scherpe prijs. Een berichtje via WhatsApp is ook mogelijk en altijd welkom.