Autobanden service

Iets waar u waarschijnlijk niet zo vaak bij stilstaat: banden vormen het enige contact tussen uw auto en de wegdek. Vandaar dat zaken zoals de bandenspanning, het profiel en de kwaliteit van de banden van cruciaal belang zijn. Het zorgt niet alleen voor meer comfort, maar vooral ook voor veiligheid en duurzaamheid. U loopt met goede banden minder risico en bespaart geld.

AMCARS bewijst dat goede banden niet duur hoeven te zijn. Wij kunnen voordelige banden leveren die aan alle Europese normen voldoen. Wilt u goedkope autobanden, maar niet inleveren op kwaliteit, veiligheid en comfort? Kies dan voor ons budgetsegment.
Wilt u kiezen voor meer comfort en hogere kwaliteit, ook dan bent u aan het juiste adres bij AMCARS. Wij hebben zeer concurrerende prijzen en kunnen elk type band in elke maat leveren. Hieronder ziet u een lijst van onze budget en A-kwaliteit banden (met bijbehorende prijzen). Staat de juiste maat er niet bij of u wilt graag een specifiek merk, neem dan contact met ons op.
Wilt u uw banden laten vervangen of uw zomer- en winterbanden omwisselen? AMCARS hanteert lage prijzen en helpt u graag hierbij.

Neem contact met ons op voor vragen of het maken van een afspraak, u kunt dit doen door ons te bellen op 0297-202549 of een WhatsApp te sturen naar 06-25349744.