Aankoopkeuring

U heeft een leuke occasion op het oog, maar voordat u overgaat tot de aanschaf van de auto zou u graag willen weten of de auto wel in goede technische staat verkeert.
AMCARS helpt u graag middels een aankoopkeuring.
Omdat wij als universele garage een goed gevoel hebben voor de meest voorkomende mankementen bij de verschillende merken en types, weten wij als geen ander waar we op moeten letten. Waar het voor u soms lastig is om te bepalen of een auto zich goed gedraagt, horen en zien wij vaak al snel of dat zo is.

Om de kosten van een aankoopkeuring laag te houden focust AMCARS zich op de essentiële zaken. U bent zelf prima in staat om de elektrische ramen, de centrale deurvergrendeling en de navigatie etc. te controleren. Wij lezen de auto uit met ons diagnose apparatuur. We maken een uitgebreide proefrit, zodat de prestaties van de motor en de versnellingsbak maar zeker ook de aandrijflijn, het onderstel en de remmen gecontroleerd kunnen worden.
Vervolgens gaat de auto bij ons op de brug voor een controle van het onderstel.
Dit geheel duurt ongeveer één uur en hierna krijgt u een duidelijk beeld van de technische staat van de auto. Eventuele mankementen worden benoemd en de prijzen van het herstel worden voor u berekend. Tot slot kunnen we voorspellen welke mankementen of reparaties zich de komende tijd mogelijk kunnen openbaren. Dit geheel geeft u meer zekerheid over de kwaliteit van de occasion.

De kosten van een aankoopkeuring bij AMCARS zijn:€ 65,- all-in

Neem contact met ons op voor vragen of het maken van een afspraak, u kunt dit doen door ons te bellen op 0297-202549 of een WhatsApp te sturen naar 06-25349744.